Annas släktforskning

Postat av Anna 2011-03-09 20:27 | 2 kommentarer

Världspremiär!
Jag har bloggat om min släktforskning förut ibland, men då som enstaka inlägg i min gamla vanliga blogg. Nu har den legat i träda väldigt länge och jag tyckte det var dags för nåt nytt och lite mer riktat! Så här är den nu – min släktforskningsblogg! :-)
Jag räknar med att inläggen kan bli ganska oregelbundna, för det vet jag ju att min forskning är. Det blir när det finns tid till det helt enkelt. Fördelen är att eftersom det rör sig om historia så är det på nåt sätt ändå alltid aktuellt.
I skrivande stund så finns det ca 190 personer publicerade på de här sidorna. Några har fått direktlänkar i menyn och de är just nu bara utvalda som test. Jag planerar att byta ut den och kanske variera lite ibland beroende på vad jag har för fokus i släktforskningen. Man hittar alla som finns med genom att följa länken personregister ovan. Tanken är att jag ska utöka sidorna efter hand, förhoppningsvis kan det här motivera mig till att faktiskt föra in de uppgifter jag hittar i mitt släktforskningsprogram (Disgen). Som det varit tidigare så har jag varit lite slarvig med det ibland. Det är så roligt att leta vidare så jag för anteckningar sida upp och sida ner i mina block. Sen är det inte alltid lika roligt att skriva rent, föra in och strukturera källorna… :-)

2 kommentarer till Annas släktforskning

 1. Sara skriver:

  Nu är jag här o spanar lite då. Ser snyggt ut. Behagliga färger. :-)

 2. Mikael Lagerman skriver:

  Hej Anna,
  Om det är samma Anders Holmström vi pratar om så var han den 20/1 1912 med och grundade Göteborgs Biodlarförening på ett möte på Hisingstads brandstation. Han blev även dess ordförande under många år.
  Är det samma person som du släktforskat kring? Har du möjligen något porträtt ed på honom (gärna från ca 1912) och lite bakgrunds historik kring hans liv och gärning som du vill dela med vår förening?
  Mvh

  Mikael Lagerman

Skriv en kommentar

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.